LXP Consulting

ForsidenSitemapKontakt osFå teksten læst op Dansk English

Du er her: Forside | Ydelser | Flere ydelser

   

Flere ydelser til socialfondsprojekter

BROCHURE / FOLDER

Et socialfondsprojekt forpligter sig på at informere om projektet og dets fremdrift. Til det er en brochure et anvendeligt værktøj. I visitations- og rekrutteringsfasen kan det også være fordelagtigt at få udarbejdet en brochure, der kort og klart skal fange modtagerens opmærksomhed.

LXP Consulting tilbyder at udarbejde en brochure for projektet. Målgrupperne kan være (de potentielle) deltagere, medarbejdere, virksomheder, lokalsamfund og offentlighed samt øvrige samarbejdspartnere.

Teksten til brochuren udarbejdes i samarbejde med projektet. I samarbejde med vores underleverandør sørger LXP Consulting for, at brochuren trykkes, og projektet modtager et elektronisk eksemplar.

 

 

HJEMMESIDE

Den Europæiske Socialfond stiller krav om, at alle socialfondsprojekter skal lægge indhold på deres projekthjemmeside på www.socialfonden.net. LXP Consulting tilbyder at assistere med dette.

Denne side har flere begrænsninger, så derfor tilbyder vi også at udarbejde en hel ny hjemmeside til projektet under et domænenavn efter eget valg. Vi bygger normalt hjemmesider op i programmet Microsoft Office FrontPage, hvilket er et ressourcebesparende værktøj i forhold til de Content Management Systemer (CMS), der er på markedet. FrontPage er næsten lige så nemt at bruge som Microsoft Office, hvis skabelonerne til siden blot er udarbejdet.

Selve tekstindholdet på hjemmesiden bør I selv udarbejde. Det er jo jer, der er nærmest projektet.

 

PROCESKONSULTATION

LXP Consulting har mange års erfaring med socialfondsprojekter. Vi har leveret konsulentydelser til over 50 projekter inden for alle Socialfondens prioriteter.

Tilknyt os som proceskonsulent for projektet, hvis I ønsker ekstern hjælp til løbende evaluering og tilpasning af projektet. Vores proceskonsulents rolle vil være at fungere som sparringspartner og facilitator for projektet - ikke som projektleder. Forskellen ligger i, at proceskonsulenten stiller de gode spørgsmål, der får projektledelsen til at reflektere over projektets fremdrift. Derigennem forbedres projektets aktiviteter i processen. Vi kalder det hjælp til selvhjælp.

Proceskonsultation er primært en hjælp til projektledelsen, men kan også omhandle undervisere, deltagere og/eller andre interessenter.

Vores proceskonsultationsydelse kan bestå af følgende elementer:

¢ Løbende procesmøder, hvor proceskonsulenten stiller spørgsmål om projektets fremdrift og reflekterer sammen med projektet

¢ Løbende evaluering via interviews og/eller små evalueringsskemaer

¢ Målstyring. Nedbryd projektets overordnede mål og gør dem konkrete og målbare

¢ SWOT-analyse. Find stærke og svage sider og forbedringspunkter

¢ Roller og handlingsmønstre. Hvilke roller er der i projekt- eller teamsamarbejdet, og hvilke roller spiller du?

 

Copyright © LXP Consulting | Ørestads Boulevard 61F, 3. th. | DK-2300 København S | Tel.: (+45) 96 330 340