LXP Consulting

ForsidenSitemapKontakt osFå teksten læst op Dansk English

Du er her: Forside | Ydelser | Kurser | Ansøgningskursus

   

Kursus i statsstøtteregler for
regional- og socialfondsprojekter 2007-2013

DELTAGERE

Kurset henvender sig til større organisationer eller en sammenslutning af tilskudsmodtagere, som er tilskudsmodtagere på flere forskellige social- og regionalfondsprojekter, hvor der er flere forskellige statsstøtteregler i spil.

 

UDBYTTE

Målet med kurset er at give tilskudsmodtagere et overblik over statsstøttereglernes opbygning og indblik i de dele af statsstøttereglerne, der er gældende for social- og regionalfondsprojekter. Endvidere er målet at give tilskudsmodtagere indsigt i de dokumentationskrav statsstøttereglerne medfører. Kurset vil bidrage til at give tilskudsmodtagere den nødvendige platform i forhold til en statsstøttevurdering af eksisterende projekter, samt at kunne inddrage statsstøttereglerne som et aktivt element i tilrettelæggelsen og planlægningen af fremtidige projekter.

Der lægges vægt på, at deltagerne i kurset forinden kurset giver underviserne indsigt i deres eksisterende projekter, så disse kan inddrages i undervisningen.

 

         Hvilken vej skal I?

KURSUSINDHOLD

Kurset skræddersys til den organisation eller sammenslutning af tilskudsmodtagere, som bestiller kurset. Henvend jer til LXP, så vi kan give jeg forslag til hvad jeres kursus skal indeholde, som herefter tilpasses jeres eventuelle specifikke ønsker.

TID OG STED FOR NÆSTE KURSUS

Kurset varer en dag og foregår på velegnede kursusfaciliteter i København eller Århus. Alternativt hos kursusbestilleren.

Kurset afholdes på et tidspunkt aftalt med kursusbestilleren.

 

INTERESSETILKENDEGIVELSE

Send en mail til info@lxp.dk eller ring til os 96 330 340, hvis I er interesseret i et kursus.

 

Copyright © LXP Consulting | Ørestads Boulevard 61F, 3. th. | DK-2300 København S | Tel.: (+45) 96 330 340