LXP Consulting

ForsidenSitemapKontakt osFå teksten læst op Dansk English

Du er her: Forside | Fonde og puljer | Regionale midler

   

Regionale midler fra Danmarks seks vækstfora

REGIONALE MIDLER

Danmarks fem regioner har i alt seks regionale vækstfora. Der er vækstfora i Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland, Region Hovedstaden og et på Bornholm.

Vækstforaene indstiller projekter til støtte fra Socialfonden og Regionalfonden. Men de seks vækstfora har også en række regionale midler, som de fordeler. I vækstforaene samles aktører fra både det private og offentlige til en drøftelse af erhvervsudviklingen i den pågældende region, og derudfra besluttes det, hvem der skal have regional støtte.
 

LØBENDE ANSØGNINGSFRISTER

Ansøgningsfristerne til de regionale midler er forskellige fra region til region. I flere regioner er der løbende indsendelse af ansøgninger, og regionernes vækstfora behandler ansøgningerne på deres møder, som de typisk holder 4-6 af årligt.

VÆKSTFORAENES HOVEDOPGAVER

Vækstforaene har udarbejdet en erhvervsudviklingsstrategi og handlingsplan for hver region. Hvis du planlægger at søge regionale midler eller EU's strukturfondsmidler vil det være en god idé at læse strategien og handlingsplanen for din region.

Vækstforaenes opgave er at overvåge regionale og lokale vækstvilkår og sikre en målrettet indsats, følge udviklingen og løbende evaluere.

De tre hovedopgaver for vækstforaene er:

8 at udarbejde en erhvervsudviklingsstrategi
8
at overvåge de regionale og lokale vækstvilkår
8
at afgive indstilling om medfinansiering af regionale erhvervsudviklingsaktiviteter

 

 

LINKS TIL DE SEKS VÆKSTFORA

For yderligere information henvises til de fem regioners seks vækstfora. Find kontaktinformation og hjemmesideadresser her.

Læs mere om de regionale vækstfora her: www.ebst.dk/vaekstfora.
 

Copyright © LXP Consulting | Ørestads Boulevard 61F, 3. th. | DK-2300 København S | Tel.: (+45) 96 330 340